Pieprzna Grillowana Okra Z Sosem Cytrynowo-Bazyliowym

Pieprzna Grillowana Okra Z Sosem Cytrynowo-Bazyliowym
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Peppery Grillowana Okra z sosem cytrynowo-bazyliowym może być super przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.49 za porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz jogurt, Bazyl, okra i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Nie tak smażona Okra z sosem Scallion Dipping, Indonezyjska grillowana fasolka szparagowa z sosem cytrynowym aioli, oraz Cajun Tempuran Okra z sosem Scallion Dipping dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyłożyć sitko z siatki drucianej z 3 warstwami gazy lub 1 (12 filiżanek) filtrem do kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
2
Umieść sitko na misce. Łyżka jogurtu do sitka. Przykryć i schłodzić 24 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Usuń jogurt, odrzucając napięty płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
4
Rozgrzej grill do 400 do 450 (wysoka) ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Jogurt wymieszać, bazylia, 3 Składniki, 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pepper. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jogurt GreckiJogurt Grecki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Wrzucić razem okra, oliwa z oliwek, i pozostałe 1 łyżeczka. sól i 1 łyżeczka. pieprz w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Okra grillowa, przykryta pokrywą grilla, ponad 400 do 450 (wysoka) ciepła 2 do 3 minut z każdej strony lub do miękkości. Fajne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Okra przełożyć do naczynia i podawać z sosem do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
9
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn