Pieprz i Salsa dorsz
Pieprz i Salsa dorsz może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 2 i kosztuje $2.79 za porcję. To danie główne ma 245 kalorii, 22g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieprz, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Pieprz Awokado Salsa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Malutkie naczynie do pieczenia posmarować olejem.
Umieścić rybę w naczyniu; posypać solą i pieprzem.
Wlać sok pomarańczowy na rybę. Wierzch z salsą i papryką.
Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 18-22 minut lub do miękkości papryki i łatwo rybę płatki widelcem.