Pieprz Czarny-Granat Melasa Glazurowana Indyk

Czarny pieprz-granat Melasa glazurowany Indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 937 kalorii, 107g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz rosół z kurczaka, koszerną sól i pieprz, chrzan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać melasę z granatu, można śledzić to danie główne z Jeżyna Pistacjowy Tort Lodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szynka Wędzona Z Melasą Z Granatu, Czarnym Pieprzem I Musztardą, Grillowany Indyk z granatem - czarny pieprz, oraz Melasa Granat Glazurowana Kury Korniszonowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać melasę z granatu, chrzan, musztardę, 1/2 łyżeczki soli i 1 1/2 łyżeczki pieprzu.
Niech siedzieć w temperaturze pokojowej, aby smaki do stopienia.
Usuń szyję i podroby, a następnie spłucz ptaka do środka i na zewnątrz zimną wodą i osusz. Masłem natrzeć całą powierzchnię ptaka i dobrze doprawić (także wewnątrz jamy) solą i pieprzem. Przełożyć indyka sznurkiem kuchennym i ułożyć na stojaku na dużej patelni do pieczenia. Smażyć, aż lekko złoty kolor, o 45 protokół.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F i kontynuuj pieczenie jeszcze 1 godzinę, fastrygując rosołem z kurczaka co 15 minut.
Posmaruj całego indyka 1 szklanką glazury z granatu i kontynuuj pieczenie, aż natychmiastowy termometr włożony do uda zarejestruje 160 stopni F, około 15 minut.
Wyjmij indyka z piekarnika i posmaruj pozostałą glazurą. Namiot luźno z folią i odstawić na 15 minut przed rzeźbieniem.