Pieprz Czarny-Granat Melasa Glazurowana Indyk

Pieprz Czarny-Granat Melasa Glazurowana Indyk
Czarny pieprz-granat Melasa glazurowany Indyk może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 937 kalorii, 107g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz rosół z kurczaka, koszerną sól i pieprz, chrzan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać melasę z granatu, można śledzić to danie główne z Jeżyna Pistacjowy Tort Lodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szynka Wędzona Z Melasą Z Granatu, Czarnym Pieprzem I Musztardą, Grillowany Indyk z granatem - czarny pieprz, oraz Melasa Granat Glazurowana Kury Korniszonowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać melasę z granatu, chrzan, musztardę, 1/2 łyżeczki soli i 1 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa Z GranatówMelasa Z Granatów
1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm1 Mała Rzepa, Obrana I Pokrojona Na Kawałki O Wymiarach 1,25 Cm
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Niech siedzieć w temperaturze pokojowej, aby smaki do stopienia.
1
Usuń szyję i podroby, a następnie spłucz ptaka do środka i na zewnątrz zimną wodą i osusz. Masłem natrzeć całą powierzchnię ptaka i dobrze doprawić (także wewnątrz jamy) solą i pieprzem. Przełożyć indyka sznurkiem kuchennym i ułożyć na stojaku na dużej patelni do pieczenia. Smażyć, aż lekko złoty kolor, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F i kontynuuj pieczenie jeszcze 1 godzinę, fastrygując rosołem z kurczaka co 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Posmaruj całego indyka 1 szklanką glazury z granatu i kontynuuj pieczenie, aż natychmiastowy termometr włożony do uda zarejestruje 160 stopni F, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GranatGranat
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
4
Wyjmij indyka z piekarnika i posmaruj pozostałą glazurą. Namiot luźno z folią i odstawić na 15 minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Zdjęcia Kana Okada
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia30
Magazyn