Piekarz, Piekarz

Piekarz, Piekarz
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Baker, Baker. Jedna porcja zawiera 603 kalorii, 5G białka, oraz 24g tłuszczu. Ten wegetariański przepis lacto ovo serwuje 4 i kosztuje 1,51 zł za porcję. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Ten przepis z Foodnetwork wymaga koszernej soli, owsa, miodu i mielonego imbiru. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Co nowego w The Baker Chick, Precle Baker ' s Sign, oraz Baker ' s® one BOWL Cupcakes.

Instrukcje

1
W misce połącz wszystkie suche składniki i pokrojone w kostkę masło. Energicznie pocieraj mieszankę między czubkami palców, aż utworzy małe wilgotne kępy w luźnej piaszczystej mieszance. Podczas przygotowywania jabłek wstaw do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Odetnij małą warstwę z dna każdego jabłka, aby stworzyć płaską, stabilną dolną powierzchnię. Za pomocą małego noża do obierania Wytnij Cylindryczny stożek z wierzchołka jabłka, przesuwając się około 1 cala Na Zewnątrz rdzenia, podobnie jak usuwanie wierzchołka dyni podczas rzeźbienia Jack O ' Lantern.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Zdejmij górę i wyrzuć. Za pomocą Balera do melona lub łyżeczki usuń pozostały rdzeń i nasiona, uważając, aby nie przebić podstawy jabłka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MelonMelon
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
4
Umieść jabłka na blasze do pieczenia lub naczyniu do ciasta i napełnij każdy środek łyżeczką miodu. Łyżkę w mieszance, lekko pakując, aż się ułoży i przelewa po bokach jabłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
5
Piecz w piekarniku w temperaturze 350 stopni na górnej lub środkowej półce przez 40 minut lub do momentu, gdy nadzienie stanie się złotobrązowe, a końcówkę noża do obierania można włożyć z boku jabłka z niewielkim oporem lub bez oporu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Odstaw jabłka na 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn