Pieczywo Czosnkowe
Chleb czosnkowy wymaga około 8 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 421 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 129 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz romano, chrupiący chleb, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób naprawdę lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), chleb czosnkowy, jak zrobić chleb czosnkowy od podstaw, oraz bułki czosnkowe, jak zrobić bułki czosnkowe bez jaj.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz czosnek, masło i olej w bezpiecznym naczyniu mikrofalowym lub w małym rondlu.
Rozgrzać czosnek i masło i olej w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę lub w małym garnku na umiarkowanym małym ogniu przez 3 minuty.
Tosty podzielone pieczywo pod brojlerem.
Usuń chleb, gdy jest upieczony złoty kolor brązowy.
Pieczywo obficie posmarować olejem czosnkowym.
Posyp serem, jeśli używasz, i pietruszką. Jeśli dodano ser, powrót do brojlerów i brązowy 30 sekund.
Pokroić na kawałki i podawać.