Pieczywo Czosnkowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj chleba czosnkowego. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 418 kalorii, 5G białka, oraz 31 g tłuszczu. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś liście pietruszki, chleb, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pepperoni garlic Bread Burgers (grillowane cheeseburgery z sosem Pepperoni podawać na bułeczkach czosnkowych), chleb czosnkowy, jak zrobić chleb czosnkowy od podstaw, oraz bułki czosnkowe, jak zrobić bułki czosnkowe bez jaj.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojak na środku. Blachę do pieczenia wyłożyć folią; odstawić.
Masło, czosnek, pietruszka i sól umieścić w średniej misce i zacieru z tyłu łyżką lub gumową szpatułką, aż będzie gładka i połączona.
Umieść chleb pokrojony bokiem na blasze do pieczenia.
Masło rozprowadzić równomierną warstwą po ściętych bokach chleba.
Piec, aż chleb będzie złoty kolor na wierzchu, o 15 protokół.
Wyjmij chleb na deskę do krojenia.
Ostudzić na 5 minut przed krojeniem.