Pieczony łosoś z polewą pomarańczowo-musztardową
Pieczony łosoś z polewą pomarańczowo-musztardową to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 193 kalorie, 23G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz filety z łososia, pomarańczową marmoladę, sos pieprzowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Łosoś Z Ziołową Musztardową Glazurą, Pieczony Łosoś Z Polewą Chili, oraz Łosoś pieczony z glazurą Melasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Stojak na brojlery natryskowe z natryskiem do gotowania.
Umieść łososia, skórkę od strony dołu, na stojaku w patelni brojlerów. Broil z Topy 4 cali od ciepła 10 do 15 minut lub aż ryby płatki łatwo z widelcem.
Tymczasem w małej miseczce wymieszaj pozostałe składniki.
Posmarować łososiem w ciągu ostatnich 5 minut pieczenia.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.