Pieczony łosoś II

Pieczony łosoś II
Pieczony łosoś II może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 4,55 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 34g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 623 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, sól, filety z łososia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jasną oliwę z oliwek, możesz podążać za tym daniem głównym z Chleb Bananowy (Diabetyk) jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Łosoś z Beurre Rouge i pieczonym ziemniakiem nadziewanym łososiem, Cały Pieczony Łosoś, oraz Pieczony Łosoś.

Instrukcje

1
W średniej szklanej misce przygotuj marynatę, mieszając czosnek, jasną oliwę z oliwek, Bazyl, sól, pieprz, sok z cytryny i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jasna Oliwa Z OliwekJasna Oliwa Z Oliwek
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MarynataMarynata
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
BazyliaBazylia
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Filety z łososia umieścić w szklanym naczyniu do pieczenia i przykryć marynatą. Marynować w lodówce około 1 godziny, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szklana Patelnia Do PieczeniaSzklana Patelnia Do Pieczenia
3
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Filety umieścić w folii aluminiowej, przykryć marynatą i uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Włożyć zapiekanego łososia do szklanego naczynia i piec od 35 do 45 minut, aż będzie łatwo płatkowany widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łosośłosoś
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Winnica Rancho Santa Rosa została pierwotnie pomyślana jako pojedyncze mikro-winnice podzielone na 59 unikalnych bloków w oparciu o glebę, ekspozycję, wysokość, klasę, podkładkę i klon. Rancho Santa Rosa produkuje niezwykle bogate i jedwabiste wina.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje2
Ocena Zdrowia54
Magazyn