Pieczony Łosoś Dijon

Pieczony Łosoś Dijon
Need a pescatariańskie danie główne? Pieczony łosoś Dijon może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 743 kalorie, 50g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 6,39 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. 6 osób uważa ten przepis za przepyszne i satysfakcjonujące. Jeśli masz miód, musztarda dijon, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest świetne. Spróbuj Pieczony Łosoś Dijon, Pieczony Łosoś Dijon, oraz Pieczony łosoś z czosnkiem i Dijon dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Trentadue La Storia Chardonnay
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia39
Magazyn