Pieczony wilgotny i pikantny farsz
Pieczony wilgotny i pikantny farsz to bezmleczne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 11. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz seler, rosół z kurczaka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Bakłażan pieczony ze słonym farszem serowym, Moist & Savory Meat Loaf, oraz Wilgotny Farsz Do Kiełbas Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać bulion, seler i cebulę w rondlu 3-quart na średnim ogniu do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 5 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodać farsz i lekko wymieszać.
Łyżkę mieszanki farszu do wysmarowanego 3-ćwiartkowego naczynia żaroodpornego. Przykryć i piec w temperaturze 350 stopni F. przez 30 minut lub do gorąca.