Pieczony w soli bas w paski z sosem ziołowo-cytrynowym Chile (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio)

Pieczony w soli bas w paski z sosem ziołowo-cytrynowym Chile (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego w soli basu w paski z sosem ziołowo-cytrynowym Chile (Branzino Sotto Sale con Salmoriglio). Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 458 kalorii, 44g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $5.85 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka oregano, sok z cytryny, pietruszka z płaskim liściem i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Spróbuj Pieczony w soli bas w paski z ziołami i cytryną, Bas Pieczony Solą W Paski, oraz Ziele i cytryna pieczone paski Bass dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Przesuń stojak na środek piekarnika. Studzimy każdą rybę gałązkami ziół i plasterkami cytryny i czosnku, dzieląc równomiernie. Rybę zalać oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
CytrynaCytryna
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W bardzo dużej misce, sól połączyć z białek i 2 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Wymieszać z rąk, następnie dodać kolejne 2 szklanki wody, mieszając, aż sól czuje się jak wilgotny piasek (może trzeba trochę więcej wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
SólSól
5
Linia duży obramowany blachy do pieczenia z 1/2 W. mieszaniny soli. Ułóż dwa rybie nos do ogona na soli, pozostawiając co najmniej 1 1/2 cala. przestrzeń między nimi. Przykryj każdy parzystym 1/2 cala. warstwa mieszaniny soli, klepiąc do przylegania (żadna część ryby nie powinna pozostać odsłonięta) i pozostawiając szczelinę między rybami, aby gotować równomiernie.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec 30 minut, lub aż Solna skorupa jest bardzo Blade złoto i trudne w dotyku, jak ceramiczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
1
Wszystkie składniki ubić w misce. Odstawić na co najmniej 30 minut, aby umożliwić smakom poślubić (ale nie więcej niż 2 godziny przed lub zioła stracą świeży smak).
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pracując z jedną rybą na raz, dotknij twardej skorupy solnej małym młotkiem lub młotkiem do mięsa, aby ją złamać. Zdejmij kawałki skórki i zetrzyj pozostałą sól z ryby (przydatna jest tutaj szczotka do ciast).
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RybyRyby
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
Meat TenderizerMeat Tenderizer
3
Za pomocą dużego widelca ostrożnie obrać skórę z powrotem, zaczynając od kręgosłupa i pracując w kierunku brzucha. Kawałki mięsa wyciągamy widelcem i przekładamy na talerz. Wyciągnij szkielet z przymocowaną głową i wyrzuć. Resztę mięsa przełożyć widelcem na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
4
Powtórz demontaż skorupy solnej i filetowanie pozostałą rybą, dodając mięso do półmiska.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RybyRyby
MięsoMięso
SólSól
5
Podawać z sosem łyżką na górze i więcej podawane z boku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Magazyn