Pieczony W Piekarniku Faszerowany Pieprz Poblano
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj nadziewanego pieprzu Poblano pieczonego w piekarniku. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 282 kalorie, 15g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, szynkę Oscara Mayera, chiles poblano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Faszerowana papryka Poblano z Puree z czerwonej papryki, Black Bean & Pepper Jack Faszerowane Papryki Poblano, oraz Risotto z czerwoną papryką pieczone w piekarniku.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować 2 min., często mieszając.
Dodać pomidory, kukurydzę, szynkę i liść laurowy; wymieszać. Gotować 10 min., mieszając od czasu do czasu.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Paprykę napełnij mieszanką pomidorową; wierzch polej serem.
Umieścić, wypełnione boki do góry, w jednej warstwie w płytkim naczyniu do pieczenia spryskane sprayem do gotowania.
Piec 15 min. albo aż ser się roztopi i papryka się rozgrzeje.