Pieczony w piecu chilijski Seabass
Pieczony w piecu chilijski Seabass może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 244 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $5.69 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka octu ryżowego, olej sałatkowy, rubinowy grejpfrut i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać grejpfruta można śledzić to danie główne z Grejpfrutowe ciasto jogurtowe z grejpfrutową glazurą jako deser. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest dobre. Spróbuj Owinięty liściem bananowca chilijski Seabass z marynowaną czerwoną cebulą, Chilijski Okoń Morski Nad Pieczoną Warzywną Komosą Ryżową, oraz Nadziewane Seabass dla podobnych receptur.
Instrukcje
Fasolę opłukać, odcedzić, następnie lekko rozgnieść imbirem i octem.
Umieść 1 łyżkę masła na patelni o wymiarach 9 na 13 cali. Ustaw patelnię w piekarniku 500, aż masło rozpuści się i zacznie brązowieć, około 2 minut.
Wyjmij patelnię z piekarnika, przechyl, aby rozłożyć masło, a następnie połóż rybę na patelni i odwróć.
Szalotki wymieszać z masłem.
Wlać mieszankę czarnej fasoli na rybę.
Piec, aż ryba będzie nieprzezroczysta, ale nadal wilgotne patrząc w środku najgrubszej części (wyciąć do testu), o 10 protokół. Podlewać od czasu do czasu sokami z patelni.
W międzyczasie, ostrym nożem, wyciąć skórkę i białą błonę z grejpfruta, a następnie przeciąć między błoną a owocem, aby uwolnić segmenty. Wycisnąć sok z membrany. Odmierzyć 3 do 4 łyżek soku i zalać rybą w trakcie pieczenia. Owoce rezerwowe.
Przyciąć i wyrzucić grube wynika z musztardy zieleni; grubo posiekać zieleni.
W 11 - do 12-calowej patelni na dużym ogniu, roztopić pozostałe masło.
Dodać zieleninę i 2 łyżki sosu sojowego. Mieszać często aż zwiędnie, 2 do 5 minut.
Przełóż rybę na talerz; zalej ją sokami. Ułóż zwiędłe zielenie wokół ryby.
Dekoruj segmentami grejpfruta. Doprawić sosem sojowym do smaku.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris