Pieczony Tomatillo-Salsa Chile

Pieczony Tomatillo-Salsa Chile
Przepis pieczony Tomatillo-Chile Salsan jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 38 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje 57 centów za porcję. Ten przepis od Martha Stewart Ma 1 fanów. Jeśli masz Węgierski wosk chile, cukier granulowany, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Mało kto lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Pieczony Tomatillo Chile Salsa Przepis, Tamales Wieprzowe Z Pieczonym Tomatillo-Salsa Chile, oraz Tomatillo-Salsa Chile.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir
Wyjątkowy 2012 ma warstwy dzikiej wiśni, lukrecji, czarnego pieprzu i cynamonu. Blady rubinowy czerwony kolor i jedwabiste taniny pokazują nam, jak majestatyczna jest ta strona.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia4
Magazyn