Pieczony szpik kostny z szalotką i porzeczką Confit

Pieczony szpik kostny z szalotką i porzeczką Confit
Pieczony szpik kostny z szalotką i porzeczką Confit to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.92 za porcję. Jedna porcja zawiera 1284 kalorie, 25g białka, oraz 84g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz bochenek chleba, porzeczki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony Szpik Kostny, Eksperyment Pieczony Szpik Kostny / Rosół, oraz Pieczony szpik kostny ze świeżym chrzanem Gremolata dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Szalotki umieścić na patelni z oliwą i prądami. Gotować na średnim małym ogniu przez 30 minut, lub aż szalotki zaczynają brązowieć. Od czasu do czasu mieszaj, aby zapobiec przywieraniu DNA. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i nadal gotować, często mieszając, aż szalotki są ciemno złote, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Wlać wszystko oprócz jednej łyżki oliwy z oliwek z patelni. Oliwa z oliwek będzie perfumowana szalotką i może być zarezerwowana do użycia w sałatce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Niech confit ostygnie, a następnie przechowywać w niereaktywnym pojemniku do tygodnia.
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 450 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Umieść kości na patelni i piecz przez 15 do 20 minut, aż powierzchnia szpiku będzie lekko rumiana. W ciągu ostatnich kilku minut pieczenia, umieścić rundy chleba na patelni do tostów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Wyjąć szpik i chleb z piekarnika. Na patelni będzie tłuszcz wołowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz WołowyTłuszcz Wołowy
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Szpik posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8
Podawać z szalotką confit.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn