Pieczony Schab Cielęcy

Pieczony Schab Cielęcy
Pieczony Schab cielęcy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 542 kalorie, 46g białka, oraz 33g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz kaponatina warzywna słodko-kwaśna, oliwę z oliwek, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pieczony Schab cielęcy z sosem Rosé Pan, Pieczony polędwica Cielęca z Foie Gras i sosem wiśniowo-czerwonym z winogron, oraz Schab cielęcy nadziewany warzywami z pieczywem.

Instrukcje

1
W dużej, wytrzymałej plastikowej torebce, połącz 1/4 szklanki oliwy z oliwek, sok z limonki, cebulę i tymianek. Cielęcinę przyprawiamy pieprzem, dodajemy do woreczka i zapieczętowujemy. Obróć, aby pokryć cielęcinę marynatą. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin lub do 12 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Cielęcinę wyjąć z marynaty i osuszyć papierowymi ręcznikami. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek w 2 dużych patelniach, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Dodać schab cielęcy i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż rumiane na całym, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
6
Schab przełożyć na dużą patelnię, pozostawiając między nimi jak najwięcej miejsca i pieczemy przez 1 godzinę, lub do momentu, gdy w najgrubszej części każdej pieczeni włożony zostanie termometr o odczycie błyskawicznym 14
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
7
Przełożyć na deskę do rzeźbienia, przykryć luźno folią i pozostawić na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Wytnij sznurek z pieczenia i wyrzuć. Pokrój w plastry o grubości 1/4 cala i podawaj ze słodko-kwaśną Kaponatiną warzywną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia72
Magazyn