Pieczony Schab Cielęcy
Pieczony Schab cielęcy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,72 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 542 kalorie, 46g białka, oraz 33g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Jeśli masz kaponatina warzywna słodko-kwaśna, oliwę z oliwek, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pieczony Schab cielęcy z sosem Rosé Pan, Pieczony polędwica Cielęca z Foie Gras i sosem wiśniowo-czerwonym z winogron, oraz Schab cielęcy nadziewany warzywami z pieczywem.
Instrukcje
W dużej, wytrzymałej plastikowej torebce, połącz 1/4 szklanki oliwy z oliwek, sok z limonki, cebulę i tymianek. Cielęcinę przyprawiamy pieprzem, dodajemy do woreczka i zapieczętowujemy. Obróć, aby pokryć cielęcinę marynatą. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 8 godzin lub do 12 godzin. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed pieczeniem.
Cielęcinę wyjąć z marynaty i osuszyć papierowymi ręcznikami. Doprawić solą i pieprzem.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek w 2 dużych patelniach, aż się połysk.
Dodać schab cielęcy i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż rumiane na całym, o 5 protokół.
Schab przełożyć na dużą patelnię, pozostawiając między nimi jak najwięcej miejsca i pieczemy przez 1 godzinę, lub do momentu, gdy w najgrubszej części każdej pieczeni włożony zostanie termometr o odczycie błyskawicznym 14
Przełożyć na deskę do rzeźbienia, przykryć luźno folią i pozostawić na 10 minut.
Wytnij sznurek z pieczenia i wyrzuć. Pokrój w plastry o grubości 1/4 cala i podawaj ze słodko-kwaśną Kaponatiną warzywną.