Pieczony Ryż Shroom
Pieczony ryż Shroom może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.04 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 173 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól koszerną i świeżo popękany pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Shroom, Miski Shroom Soba, oraz Hamburgery Wołowe Shroom dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Na umiarkowanie wysokim ogniu w garnku żaroodpornym roztopić masło, aż piana ustąpi.
Dodać grzyby i saute aż złoty kolor, 4 do 5 protokół.
Dodać czosnek i mieszać, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać ryż i stale mieszać, aż ryż jest powlekany i lekko tosty. Doprawić solą i pieprzem.
Dodać bulion z kurczaka i doprowadzić do wrzenia. Przykryć szczelnie dopasowaną pokrywką i gotować na środkowym stojaku w piekarniku, aż cała ciecz zostanie wchłonięta, a ryż będzie miękki, 17 do 20 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić, pokryte, 5 minut. Puch widelcem przed podaniem.
BYOC: chcesz uzyskać więcej pełnoziarnistych produktów dla dzieci? Spróbuj zrobić to z brązowym ryżem i dodać trochę więcej bulionu z kurczaka i trochę więcej czasu.