Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake I Pomidorami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj pieczonego pstrąga z grzybami Shiitake i pomidorami. Ten przepis służy 2. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 721 kalorii, 107g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Na $10.3 za porcję, ten przepis okładki 51% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś pomidory, zieloną cebulę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczony pstrąg z grzybami Shiitake, pomidorami i imbirem, Pieczony Pstrąg Z Grzybami Shiitake, Pomidorami I Imbirem, oraz Pieczony pstrąg z Pesto z grzybów Shiitake.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. linia duża obramowana blacha do pieczenia z folią; płaszcz z nonstick sprayu.
Rybę posypać solą i pieprzem. Otwórz rybę jak książkę i ułóż, skórkę w dół, na przygotowanej blasze do pieczenia.