Pieczony Plamiak Z Pomidorem I Kolendrą
Pieczony plamiak z pomidorem i kolendrą wymaga ok. 59 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 37 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz scallion, oliwa z oliwek, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Spróbuj Pieczony Plamiak Z Kolendrą I Przyprawami Cajun, Pieczony plamiak z pieczonym pomidorem i koprem włoskim, oraz Suszony pomidor i kolendra Pieczony kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik do 350 degrees.In miskę, połączyć bułkę tartą, sól, pieprz, czosnek w proszku, cebula w proszku, pietruszka i płatki czerwonej papryki.
Mix.Spray do pieczenia naczynia / patelni z nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Umieść 4 kawałki ryby na naczyniu do pieczenia, od strony skóry w dół.
Dodaj 1/4 łyżki oliwy z oliwek do każdego kawałka ryby. rozprowadzić na rybach.
Na każdym kawałku plamiaka dodać mieszaninę bułki tartej (około 1/4 szklanki do każdego kawałka ryby, mniej więcej w zależności od wielkości fileta).Gotować w piekarniku przez 15 minut.W międzyczasie-dodaj pomidory, szalotki, kolendrę i sok z cytryny do miski.
Wymieszać łyżką lub palcami.Po 15-minutowym okresie gotowania, dodaj mieszaninę pomidorów / kolendry do góry każdej ryby i gotuj przez dodatkowe 5 minut.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na plamiaka. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio