Pieczony okoń w stylu francuskim z koprem włoskim, pomidorami i winem
Pieczony okoń w stylu francuskim z koprem włoskim, pomidorami i winem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis z Food.com ma 23 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Jeśli masz pod ręką pieprz, pomidory, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Filet z okonia lub Lucjana z pomidorami i cebulą, Pieczony Halibut z duszonym winie koprem włoskim, oraz Pieczony Halibut z duszonym winie koprem włoskim.