Pieczony Okoń Morski Z Sosem Kaparowym

Pieczony okoń morski z sosem kaparowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 24,12 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 69% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 2636 kalorii, 232g białka, oraz 154g tłuszczu. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mielonego pieprzu, kaparów, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Pieczony Okoń Morski Z Sosem Kaparowym, Okoń morski z sosem cytrusowo-oliwkowo-kaparowym, oraz Smażony bas w paski z sosem cytrynowo-kaparowym.
Instrukcje
Sprawdź filet z labraksa pod kątem wszelkich błędnych kości i łusek i podziel na 4 równe porcje.Filety obficie przyprawić solą i pieprzem i lekko zagotować w mące.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni (najlepiej nieprzywierającej) na średnim ogniu i smażyć okonia morskiego przez około 5 minut z każdej strony.Podczas gdy okoń morski gotuje, zmiel pietruszkę, kapary, anchois i czosnek w moździerzu z tłuczkiem lub w robocie kuchennym. Na koniec, gdy jest dość dobrze wymieszany, dodaj musztardę, sok z cytryny i pozostałą oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia.Doprawić pieprzem i sprawdzić, czy salt.To podawać, łyżkę sosu na każdym z rozgrzanych talerzy i ostrożnie ustawić okonia morskiego na górze.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Seabass działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.