Pieczony Makaron Warzywny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj Pieczony makaron warzywny. Jedna porcja tego dania zawiera około 19g białka, 16G tłuszczu i w sumie 484 kalorii. Za $2.3 za porcję, ten przepis okładki 31% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 18 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś czosnek, koszerną sól, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia ogromny wynik spoonacular 98%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczony Makaron Warzywny, Pieczony Makaron Warzywny, oraz Pieczony Makaron Warzywny.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. zagotuj duży garnek osolonej wody. W międzyczasie Wrzuć cukinię i szparagi z 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek na blachę do pieczenia z obramowaniem; dopraw solą i pieprzem. Piecz do miękkości, około 20 minut.
Podgrzej Pozostałe 1 1/2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż zmięknie, około 8 minut.
Dodaj czosnek i gotuj jeszcze 30 sekund. Zwiększ ogień do średniej wysokości, dodaj pomidory i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 15 minut.
Zdejmij z ognia i dodaj ser. W międzyczasie dodaj linguine do wrzącej wody i gotuj zgodnie z zaleceniami etykiety. Zarezerwuj 1/2 szklanki wody do gotowania, następnie odcedź makaron i dodaj na patelnię z sosem.
Dodaj pieczone warzywa i zarezerwowaną wodę do gotowania; wrzucić do połączenia, a następnie dodać bazylię. Podziel między miski i na wierzch z większą ilością sera.