Pieczony kurczak z sosem grillowym Sriracha

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj smażonego kurczaka z sosem do zanurzania w grillu Sriracha. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 87 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka Sriracha, udka z kurczaka, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sezamowe szaszłyki z kurczaka z sosem sojowym Sriracha, Słodkie i pikantne skrzydełka z kurczaka z miodowym sosem Sriracha, oraz Sos Do Zanurzania Sriracha dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników; wymieszać w 1/2 łyżeczki oleju.
Umieść mieszankę szalotki w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; dodaj kurczaka do torby. Uszczelnić i marynować w lodówce 3 godziny na noc, obracając torebkę od czasu do czasu.
Połączyć ketchup i kolejne 4 składniki (przez ocet).
Ciepło Pozostałe 1 łyżeczka oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Wyjąć kurczaka z worka; wyrzucić marynatę.
Dodaj kurczaka na patelnię; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować 8 minut lub aż gotowe, obracając dwa razy.
Podawać z mieszaniną ketchupu.