Pieczony Kurczak Faszerowany
Pieczony nadziewany kurczak to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 750 kalorii, 59G białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Na 2,44 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką kurę, sól, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gotowany brązowy ryż można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Boczek faszerowany cały pieczony kurczak z kalafiorem, Boudin Faszerowany Pieczony Kurczak Bez Kości, oraz Pieczona Czerwona Papryka / Szparagi Nadziewane Piersi Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 6 pierwszych składników.
Wymieszać razem ryż i kolejne 3 składniki. Wrzucić połowę mieszaniny bulionu, zastrzegając pozostałą mieszaninę bulionu. Łyżka mieszanki ryżu do jamy kury. Skrzydła Tuck pod, i wiązać nogi razem ze sznurkiem, w razie potrzeby.
Kura, pierś do góry, umieścić na stojaku w patelni do pieczenia; pędzel z zastrzeżoną mieszaniną bulionu.
Piec w temperaturze 375 przez 2 godziny lub do momentu włożenia termometru do mięsa w udo kurze rejestruje 180 a farsz rejestruje 16
Odstawić na 15 minut przed krojeniem.