Pieczony koper włoski, jajko i Pancetta Panzanella
Pieczony koper włoski, jajko i Pancetta Panzanella może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.31 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jeśli masz rukolę, pieprz, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Radicchio i pieczony Koper Panzanella, Panettone Panzanella z Pancettanem i brukselką, oraz Radicchio, koper włoski i Panzanella oliwkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj pancetta, koper włoski, czosnek, cukier i 2 łyżki. olej na blasze do pieczenia. Piecz razem, często mieszając, aż mieszanina zacznie brązowieć i zmięknie, około 10 minut.
Dodać ciabattę i posypać mieszanką pieprzem. Piecz, aż chleb zostanie upieczony, a koper włoski zmięknie, o 10 minut więcej.
Tymczasem ciepło pozostało 1 łyżka. olej na dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu. Rozbić jajka na patelni, przykryć i smażyć, aż białka są ustawione, około 3 minut.
Wymieszać ciepłą mieszankę chlebową z rukolą i podzielić na 4 talerze. Ustaw jajko na każdym z nich.