Pieczony kokosowy Tost francuski z kompot z owoców tropikalnych
Pieczone Kokosowe tosty francuskie z kompot z owoców tropikalnych to bezmleczne poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Mieszanka kokosa, substytut jajka, kiwi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Jogurt pieczony z kompot z owoców tropikalnych, Pięcioramienna bułka Tostowo-kokosowa z kompot z owoców tropikalnych, oraz Pieczone tosty francuskie z owocami.
Instrukcje
Aby przygotować kompot, połącz pierwsze 6 składników. Przykryć i schłodzić przez 8 godzin lub przez noc.
Aby przygotować francuskie tosty, ułóż chleb w jednej warstwie w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Połączyć lekkie mleko kokosowe, substytut jajka, 1/2 szklanki cukru i 1 łyżkę wanilii, mieszając trzepaczką i równomiernie polać chlebem. Odwróć chleb do płaszcza. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub na noc.
Wyjąć mieszaninę chleba z lodówki i odkryć. Kromki chleba obrócić i posypać równomiernie płatkami kokosa.
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 minut.
Piec, odsłonięty, w 350 przez 30 minut lub aż kokos będzie złoty.
Podawać na ciepło z kompot owocowy.