Pieczony Klon-Glazurowany Łosoś Z Zwiędłym Szpinakiem
Pieczony Klon-glazurowany łosoś z zwiędłym szpinakiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 352 kalorie, 37g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 5,06 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Food.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka oliwy z oliwek, syrop klonowy, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia doskonały spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Miso-glazurowany łosoś ze zwiędłym szpinakiem, Łatwy Pieczony łosoś z zwiędłym szpinakiem i salsą truskawkową, oraz Klon balsamiczny glazurowany łosoś ze szpinakiem i pomidorami.
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.