Pieczony Ketchup Shiitake
Pieczony Ketchup Shiitake może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 252 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,31 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać olej roślinny, pieprz, borowiki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Pieczony Ketchup Z Czerwonej Papryki, Pieczony Ketchup Pomidorowy, oraz Keczup Z Pieczonych Pomidorów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. wyłóż blachę do pieczenia folią aluminiową i lekko posmaruj folią olejem.
Ułóż plastry cebuli w jednej warstwie na blasze do pieczenia i posmaruj olejem. Piecz, obracając plastry i przenosząc je w różne miejsca na patelni, aż cebula będzie głęboko brązowa po obu stronach, około 25 minut.
Usuń cebulę, gdy osiągną doneness. Schłodzić do temperatury pokojowej.
Posmaruj folię odrobiną oleju. Ułóż pomidory, pocięte bokiem w dół, na połowie patelni i czapkach z grzybami shiitake, skrzelami bokiem w dół, po drugiej stronie patelni.
Pomidory i grzyby posmarować olejem. Piecz, aż pomidory będą bardzo miękkie i skórki są pomarszczone i grzyby są pomarszczone, ale jędrne, 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić do temperatury pokojowej.
W międzyczasie umieść suszone borowiki w małej misce i zalej je wrzącą wodą.
Odstawić, aż grzyby zmiękną, około 15 minut.
Grzyby odsączyć, przecedzić płyn do namaczania przez filtr do kawy lub sito wyłożone podwójną grubością gaznicy. Odstaw płyn do namaczania na bok. Dokładnie opłucz porcini i dobrze spłucz.
Podnieś shiitakes off blachy do pieczenia i dodać je do porcini. Pomidory i wszelkie soki zeskrobać na blasze do robota kuchennego.
Dodać prażoną cebulę. Proces, zatrzymując się raz lub dwa razy, aby zeskrobać boki blatu roboczego, aż warzywa zostaną drobno posiekane.
Dodaj pokruszone pomidory, jalapeo, ocet, cukier, musztarda, sól, sos sojowy, worcestershire, i pieprz. Proces do gładkiej.
Przenieść mieszaninę do 3-do 4-kwartowego ciężkiego rondla. Wymieszaj płyn do namaczania grzybów.
Umieścić shiitakes i borowiki w maszynce i proces aż bardzo drobno posiekane, skrobanie boki workbowl, jeśli to konieczne, posiekać je równomiernie.
Dodaj do mieszanki pomidorowej.
Podgrzać mieszaninę do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do nagiego gotowania1 lub 2 pęcherzyki wznoszące się na powierzchnię na raz. Dusić, często mieszając, aż mieszanina jest wystarczająco gęsta, aby kopiec wysoko na łyżce, około 1 godziny. Ostrożnie obserwuj ketchup i nie pozwól, aby przyklejał się do garnka, ponieważ zgęstnieje. Schłodzić do temperatury pokojowej. Sprawdź przyprawę. (Ketchup można przechowywać w szczelnie przykrytej lodówce do 3 tygodni.)
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;