Pieczony kalafior z Curry
Przepis pieczony kalafior z Curry może zaspokoić indyjskie pragnienie w około 23 minuty. Jedna porcja zawiera 38 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis służy 9 i kosztuje 54 grosze za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i zbierz sól, kalafiory, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Curry Pieczony Kalafior, Curry Pieczony Kalafior, oraz Curry Pieczony Kalafior.
Instrukcje
Umieść kalafior w jednej warstwie na patelni z galaretką; okryj kalafior lekko sprayem do gotowania.
Piec w 500 przez 18 minut lub do chrupkości, mieszając raz.
Przełożyć kalafior do miski.
W małej miseczce wymieszać oliwę z oliwek i kolejne 3 składniki i zalać kalafiorem.
Dodać sok z cytryny i natkę pietruszki, rzucając delikatnie płaszcz.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Mulderbosch Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Mulderbosch Chenin Blanc
Mocny nos guawy, skórki limonki i dojrzałej gruszki usztywniony wiciokrzewem i kwiatami pomarańczy. Soczyste podniebienie z bogatymi owocami pasji, przechodzącymi od nosa i kończącymi się cierpkimi cechami grejpfruta. Orzeźwiającą kwasowość doskonale niweluje Kremowy środek podniebienia i subtelna przyprawa pochodząca z dębu. Rocznik 2011 to bardziej owocowy styl, który jest świeższy i bardziej suchy w porównaniu do rocznika 2010. Rozkosznie dostępne wino, które jest bardziej smakowite w ustach.Partner z skorupiakami, grillowanym tuńczykiem, grillowanymi sardynkami, cytryną i pieczonym kurczakiem ziołowym lub gulaszem warzywnym.