Pieczony kalafior i postarzana zupa z białego cheddaru

Pieczony kalafior i postarzana zupa z białego cheddaru
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Pieczony kalafior i wieku Biały Cheddar zupa może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 20g białka, oraz 22g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka kalafiora, olej, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 366373 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczony kalafior i starzony Biały Dip Cheddar, Pieczony kalafior i starzony Biały Cheddar Gratin, oraz Pieczone jabłko i postarzana zupa z białego cheddaru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić różyczki kalafiora w oleju wraz z solą i pieprzem, ułożyć je w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia i piec w rozgrzanym piekarniku 204°, aż lekko złoty kolor, o 20-30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki KalafioroweRóżyczki Kalafiorowe
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Rozgrzać olej w dużym sosie patelni na średnim ogniu, dodać cebulę i saute do miękkości, o 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać czosnek i tymianek i saute aż pachnące, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
4
Dodać bulion, odgazować patelnię, dodać kalafior, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 20 minut.Puree zupę, aż osiągnie pożądaną konsystencję za pomocą blendera w sztyfcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Wymieszać z serem, pozostawić do rozpuszczenia, nie doprowadzając go do ponownego zagotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
6
Wymieszać z mlekiem, doprawić solą i pieprzem i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn