Pieczony kalafior i postarzana zupa z białego cheddaru

Pieczony kalafior i postarzana zupa z białego cheddaru
Need a danie główne bezglutenowe i wegetariańskie? Pieczony kalafior i wieku Biały Cheddar zupa może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 20g białka, oraz 22g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka kalafiora, olej, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. 366373 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczony kalafior i starzony Biały Dip Cheddar, Pieczony kalafior i starzony Biały Cheddar Gratin, oraz Pieczone jabłko i postarzana zupa z białego cheddaru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić różyczki kalafiora w oleju wraz z solą i pieprzem, ułożyć je w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia i piec w rozgrzanym piekarniku 204°, aż lekko złoty kolor, o 20-30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Omega 3 Lub Mleko W PuszceMleko Omega 3 Lub Mleko W Puszce
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozgrzać olej w dużym sosie patelni na średnim ogniu, dodać cebulę i saute do miękkości, o 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
3
Dodać czosnek i tymianek i saute aż pachnące, o minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
4
Dodać bulion, odgazować patelnię, dodać kalafior, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, pod przykryciem, przez 20 minut.Puree zupę, aż osiągnie pożądaną konsystencję za pomocą blendera w sztyfcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Wymieszać z serem, pozostawić do rozpuszczenia, nie doprowadzając go do ponownego zagotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
6
Wymieszać z mlekiem, doprawić solą i pieprzem i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn