Pieczony indyk z serem ziołowym i truskawkami
Pieczony indyk z serem ziołowym i truskawkami wymaga ok. 30 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 6G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieczoną pierś z indyka, szczypiorek, koperek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Lody z kozim serem z prażonymi truskawkami, Czosnkowo-Ziołowy krem serowy i kanapka z indykiem Herby, oraz Pieczony Czosnek Zioło Ser Twarogowy Puree Ziemniaczane.
Instrukcje
Pieczywo tostowe posmarować warstwą serka herbatnego.
Na wierzch ułożyć 2 plasterki indyka, a następnie plasterki truskawek.
Dekoruj więcej ziół i kilka ziaren fleur de sel, jeśli używasz. Pokrój każdą kanapkę na pół.