Pieczony Indyk Z Jabłkami I Ziołami

Need a danie główne bezglutenowe? Apple & Herb pieczony indyk może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 559 kalorii, 70g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 14. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz indyka, rozmaryn, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczony indyk z sosem jabłkowym, Polędwiczki z indyka pieczone w ziołach z dressingiem Mango, limonką i imbirem oraz prażonymi słodkimi ziemniakami, oraz Pieczony indyk z masłem ziołowym i prażoną szalotką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz szałwię i rozmaryn. Palcami ostrożnie rozluźnij skórę od piersi indyka; pocieraj zioła pod skórą. Zabezpieczyć skórę od spodu piersi wykałaczkami.
Ułożyć pierś na stojaku na patelni do pieczenia. Indyk z jabłkiem, cebulą i selerem.
Piec w temperaturze 325° przez 3 do 3-1 / 2 godzin lub do czasu, aż termometr do mięsa wskaże 180°, fastrygując od czasu do czasu kapielikami z patelni. (Przykryć luźno folią, jeśli Indyk zbyt szybko się zarumieni.)
Pędzel z galaretką jabłkową. Przykryć i odstawić na 15 minut przed wyjęciem wykałaczek i rzeźbienia.