Pieczony indyk, koper włoski i cebula z makaronem jajecznym z masłem
Pieczony indyk, koper włoski i cebula z makaronem jajecznym z masłem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 656 kalorii, 28g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Jeśli masz masło, pieczona pierś z indyka, ciężki krem i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 52%. Podobne przepisy to Pieczony indyk z czosnkiem, szałwią i koprem włoskim, Wędzona Papryka - Koper Pieczony Indyk, oraz Pieczony Indyk Z Pimentonem I Koprem Włoskim Z Sosem Cebulowym.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Podgrzać EVOO w głębokiej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jukon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać masło i rozpuścić w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
4
Dodać tymianek, czosnek, koper włoski, cebulę i trochę soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Saute aż bardzo miękkie i światło złoty kolor, o 20 protokół, często mieszając.
6
Posypać warzywa mąką i chwilę wymieszać. Odgazować z winem, następnie wymieszać bulion i zagęścić. Następnie dodaj indyka. Schłodzić i przechowywać do posiłku przed make-ahead. Podgrzać na średnim ogniu.