Pieczony Indyk

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego indyka. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 505 kalorii, 77g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 1,42 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pieprz, nasiona kopru włoskiego, mielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gorący Pieczony Indyk Górski (Hot Turkey Sandwich), Jedz Indyka! Pierś Z Indyka Pieczona W Czosnku, oraz Indyk pieczony i pieczony szampanem.
Instrukcje
Gotuj pierwsze 4 składniki na ciężkiej patelni w dobrze wentylowanym miejscu, stale mieszając, aż nasiona kopru włoskiego zostaną opiekane.
Wyjąć podroby i szyję z indyka i zarezerwować na sos chlebowy (patrz przepis). Spłukać indyka zimną wodą; osuszyć.
Wcierać mieszankę przyprawową w jamie i na całym ptaku. Przykryć i schłodzić 8 godzin.
Przygotuj ogień węglowy w palaczu z patelnią na drugim poziomie (powyżej normalnego poziomu).
Umieść pustą miskę na górnym poziomie (nie napełniaj wodą).
Umieść stojak na żywność na tym samym poziomie nad patelnią na wodę; umieść indyka na stojaku. Pokrywa z pokrywą palacza.
Gotować 2 1/2 do 3 godzin lub aż termometr do mięsa włożony w najgrubszą porcję zarejestruje 18
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed rzeźbieniem.