Pieczony hogget
Pieczony hogget to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne danie główne. Jedna porcja zawiera 757 kalorii, 137g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 7,76 zł za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 26 mówi, że trafił w sedno. Ten przepis z BBC Good Food wymaga łopatki hogget, oliwy z oliwek, anchois i ząbków czosnku. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Z łyżeczką wynik 98%, to danie jest spektakularne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Pieczony indyk z pekanem, kiełbasą i kasztanowym farszem i pieczoną szalotką, Prosta Pieczeń Pieczeń Schabowa Pieczona, oraz pieczeń ziemniaczana, jak zrobić pieczeń ziemniaczana / aloo roast.
Instrukcje
Piec grzewczy 220C / 200C wentylator / Gaz
Zważyć mięso (jeśli nie znasz już wagi) i obliczyć czas gotowania: 15 minut na 450 g rzadkiego, 20 minut na średnie i 25 minut na dobrze zrobione.
Mięso ułożyć na tacy do pieczenia, natrzeć oliwą i obficie doprawić solą i pieprzem. Użyj czubka ostrego noża, aby nacięć na całym stawie, a następnie w każdym włóż gałązki rozmarynu z kawałkiem czosnku i kawałkiem sardeli, jeśli używasz.
Włóż mięso do piekarnika na 10 minut, a następnie zmniejsz do 180C / 160C wentylator / Gaz
Teraz piecz przez obliczony czas, fastrygując mięso od czasu do czasu sokami z patelni.
Wyjmij z piekarnika i pozostaw złącze przez co najmniej 15 minut przed rzeźbieniem.