Pieczony Halibut z warzywami
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Pieczony Halibut z warzywami może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 6,72 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz filety z halibuta, wino, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Halibut I Warzywa En Papillote, Jedno danie gotowane Halibut i warzywa, oraz Pieczony Halibut z warzywami en Papillote dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść rybę w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym natryskiem do gotowania.
Skropić sokiem z cytryny, posypać koperkiem. Wymieszać z pomidorem i nast. 6 składników (pomidor przez czarny pieprz); posypać serem.
Wlać wino do naczynia; przykryć folią.
Piec w temperaturze 425 przez 25 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.