Pieczony Halibut z sosem cebulowym

Pieczony Halibut z sosem cebulowym
Pieczony Halibut z sosem cebulowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 45g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 8,31 zł / porcja. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka masła, szczypta sosu pieprzowego, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 70%. Podobne przepisy to Końcówka Sos Śmietanowo-Cebulowy, Pieczona wieprzowina ze słodkim sosem cebulowo-rabarbarowym, oraz Kurczak Pieczony Misoyaki Z Sosem Cebulowym Shoyu.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Halibut bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Scarpetta Pinot Grigio
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn