Pieczony Halibut z cebulą

Pieczony Halibut z cebulą
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i pescatarian przepisy do twojego pudełka z przepisami, pieczony Halibut z cebulą może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 46g białka, 69g tłuszczu i w sumie 956 kalorii. Za 8,51 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką masło, płatki kukurydziane, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 62%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Halibut duszony w cebuli Vidalian, Grillowany Halibut z koprem włoskim, czerwoną cebulą i Oregano, oraz Halibut pieczony w piekarniku z cebulą, pomarańczą i świeżymi lub suszonymi figami.

Instrukcje

1
Umieść masło w 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia; top z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
2
Piec bez przykrycia w 400° przez 8 minut lub do miękkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Rozłóż majonez po obu stronach halibuta; posmaruj okruchami płatków kukurydzianych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Płatków KukurydzianychOkruchy Płatków Kukurydzianych
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
HalibutHalibut
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
4
Umieść na cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Piec bez przykrycia przez 20-22 minuty lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Halibut działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować le cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 49 dolarów za butelkę.
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn