Pieczony Halibut z cebulą
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i pescatarian przepisy do twojego pudełka z przepisami, pieczony Halibut z cebulą może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Jedna porcja tego dania zawiera około 46g białka, 69g tłuszczu i w sumie 956 kalorii. Za 8,51 zł za porcję, otrzymujesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką masło, płatki kukurydziane, majonez i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 62%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Halibut duszony w cebuli Vidalian, Grillowany Halibut z koprem włoskim, czerwoną cebulą i Oregano, oraz Halibut pieczony w piekarniku z cebulą, pomarańczą i świeżymi lub suszonymi figami.
Instrukcje
Umieść masło w 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia; top z cebulą.
Piec bez przykrycia w 400° przez 8 minut lub do miękkości.
Rozłóż majonez po obu stronach halibuta; posmaruj okruchami płatków kukurydzianych.
Piec bez przykrycia przez 20-22 minuty lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Halibut działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować le cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir. Recenzentom podoba się to z oceną 4,4 na 5 gwiazdek i ceną około 49 dolarów za butelkę.
![Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir]()
Le Cadeau Vineyard Rocheux Pinot Noir