Pieczony gołąb na grzance

Pieczony gołąb na grzance
Pieczony gołąb drzewny na grzance może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 474 kalorie. Na $2.09 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, zioła, chleb na zakwasie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 53 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, co nie jest tak doskonałe. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Miód Glazurowany Drewno Pieczony Łosoś, Pieczone W Drewnie Jabłka Z Palonym Karmelem Cynamonowym, oraz Pigeon Pie.

Instrukcje

1
Piekarnik do 220C / 200C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Gołębie obficie przyprawiamy, nadziewamy ubytki prawie wszystkimi ziołami i w każdym ptaku umieszczamy ząbek czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
GołąbGołąb
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
3
Rozgrzać olej i masło w płytkiej patelni żaroodpornej i spędzić 5 minut na brązowieniu gołębi ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
GołąbGołąb
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjąć gołębie i smażyć chleb z jednej strony, aż będzie chrupiący i złoty, dodając więcej masła do patelni, jeśli trzeba.Obróć chleb i posadź gołębia na każdej kromce chleba. Pozostałe zioła i czosnek rozsypać na patelnię i zalać winem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GołąbGołąb
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Umieść patelnię w piekarniku na 20 minut,a następnie wyjmij i pozostaw na 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Gołębia podawać prosto z patelni z chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
GołąbGołąb
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia4
Magazyn