Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowe Farro z pieczonym koprem włoskim i marchewką

Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowe Farro z pieczonym koprem włoskim i marchewką
Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowy Farro z pieczonym na patelni koprem włoskim i marchewką to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 92g białka, 88 g tłuszczu, oraz w sumie 1703 kalorii. Na 6,25 zł za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz seler, szałwia, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jeżyny, można śledzić to danie główne z Tort weselny z jeżynami i różami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowe Farro z pieczonym koprem włoskim i marchewką, Pieczona noga Dzika, oraz Pieczone karczochy, marchew i koper włoski z pieczonym na patelni halibutem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku połączyć kości, wodę, marchew, cebulę, seler, rozmaryn, szałwię i pieprz i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 3 godziny, skimming od czasu do czasu. Odcedzić zapas. Środek 3 1/2 szklanki bulionu do gotowania farro, i rezerwy wszelkie resztki do późniejszego wykorzystania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
FarroFarro
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Każdą z kur, kurczaków lub gołębi pokroić na pół, a następnie doprawić solą koszerną i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
3
Na dużej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu rozgrzać olej. Pracując partiami, dodaj ptaki, skórę bokiem w dół, do patelni i zapieczętuj, aż skóra będzie złotobrązowa i karmelizowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Przełożyć ptaki, tak jak zrobiono, na patelnię do pieczenia lub dużą blachę do pieczenia i piec w piekarniku, aż natychmiastowy odczyt termometru włożonego w najgrubszą część uda (nie dotykać kości) zarejestruje 74°.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
W średnim rondlu na umiarkowanym ogniu, gotować boczek, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Przełożyć boczek na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz i wlać połowę wytopionego tłuszczu z boczku do średniej patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodaj szalotka do oryginalnego rondla i sauté, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste następnie dodać farro i sauté, mieszając od czasu do czasu, aż tylko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
4
Dodaj zarezerwowane 3 1/2 filiżanki zapasów do farro i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż będzie miękkie i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
5
Podczas Farro jest na wolnym ogniu, podgrzać wytopiony tłuszcz boczku w średnim sauté patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodać grzyby i podsmażyć, mieszając od czasu do czasu, aż płyn uwalniany przez grzyby odparuje, około 5 minut. Doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
7
Dodać grzyby i boczek do farro i wymieszać, aby połączyć. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
FarroFarro
1
W małym rondlu na umiarkowanie małym ogniu, doprowadzić oliwę z oliwek, szałwia, i pieprz na wolnym ogniu. Odetnij ogień i niech olej ostygnie, aż będzie pachnący szałwią i pieprzem. Po ostygnięciu odcedzić olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
1
W małym rondlu na umiarkowanym ogniu, przynieść jeżyny, porzeczki, czerwone wino, miód i ocet na wolnym ogniu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż mieszanina będzie gęsta i podobna do dżemu, 8 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
PorzeczkiPorzeczki
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Ułóż koper włoski i marchew w osobnych naczyniach do pieczenia lub blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Skropić 1 łyżką oliwy z oliwek, a następnie doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Pieczeń, obracając od czasu do czasu, do miękkości i dobrze karmelizowane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Przelać do dużej miski, skropić syropem klonowym i octem, doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, w razie potrzeby i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Podziel farro na 4 talerze, a następnie polej każdą warzywami i drobiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
DróbDrób
FarroFarro
2
Udekoruj talerze kompot jagodowy i olej z szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Od Mistrza
4
Szef kuchni, © 2013 FOX

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany boczek z dzika lub zwykłyposiekany boczek z dzika lub zwykły4krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz5cały czarny pieprzcały czarny pieprz1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.dodatkowa wodadodatkowa woda4krewetki i żyłkiOlej rzepakowyOlej rzepakowy31 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew, pokrojona na 1-calowe kawałkimarchew, pokrojona na 1-calowe kawałki1żebro średnieżeberka selera średniegożeberka selera średniego4smallskury całe, małe kurczaki lub gołębiekury całe, małe kurczaki lub gołębie1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszone porzeczkisuszone porzeczki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefarrofarro21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejCebulki kopru włoskiego, pokrojone w kliny i rdzeniowaneCebulki kopru włoskiego, pokrojone w kliny i rdzeniowane2gałązkirozmaryn świeżyrozmaryn świeży2gałązkiświeża szałwiaświeża szałwia23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaposiekane świeże liście szałwiiposiekane świeże liście szałwii2całe zielone ziarna pieprzucałe zielone ziarna pieprzu33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami4krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podaniaczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podania2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki w plasterkachpieczarki w plasterkach23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)1( bakłażany)Świeże tortille mączne do serwowaniaŚwieże tortille mączne do serwowania12 łyżeczki czosnku w proszku1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1( bakłażany)szalotka mielonaszalotka mielona12 łyżeczki czosnku w proszkucienkie plasterki szynki Virginia lub prosciuttocienkie plasterki szynki Virginia lub prosciutto1Średnia żółta cebula, posiekanaświeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)świeżo starty parmezan, plus skórka (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia73
Magazyn