Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowe Farro z pieczonym koprem włoskim i marchewką

Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowe Farro z pieczonym koprem włoskim i marchewką
Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowy Farro z pieczonym na patelni koprem włoskim i marchewką to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 92g białka, 88 g tłuszczu, oraz w sumie 1703 kalorii. Na 6,25 zł za porcję, ten przepis okładki 58% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Jeśli masz seler, szałwia, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać jeżyny, można śledzić to danie główne z Tort weselny z jeżynami i różami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Pieczony drób, boczek z dzika i pieczarkowe Farro z pieczonym koprem włoskim i marchewką, Pieczona noga Dzika, oraz Pieczone karczochy, marchew i koper włoski z pieczonym na patelni halibutem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku połączyć kości, wodę, marchew, cebulę, seler, rozmaryn, szałwię i pieprz i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez około 3 godziny, skimming od czasu do czasu. Odcedzić zapas. Środek 3 1/2 szklanki bulionu do gotowania farro, i rezerwy wszelkie resztki do późniejszego wykorzystania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
FarroFarro
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Każdą z kur, kurczaków lub gołębi pokroić na pół, a następnie doprawić solą koszerną i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Mięso Z DziczyznyMięso Z Dziczyzny
3
Na dużej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu rozgrzać olej. Pracując partiami, dodaj ptaki, skórę bokiem w dół, do patelni i zapieczętuj, aż skóra będzie złotobrązowa i karmelizowana.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przełożyć ptaki, tak jak zrobiono, na patelnię do pieczenia lub dużą blachę do pieczenia i piec w piekarniku, aż natychmiastowy odczyt termometru włożonego w najgrubszą część uda (nie dotykać kości) zarejestruje 74°.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1
W średnim rondlu na umiarkowanym ogniu, gotować boczek, aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Przełożyć boczek na wyłożony papierowym ręcznikiem talerz i wlać połowę wytopionego tłuszczu z boczku do średniej patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj szalotka do oryginalnego rondla i sauté, mieszając od czasu do czasu, aż półprzezroczyste następnie dodać farro i sauté, mieszając od czasu do czasu, aż tylko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4
Dodaj zarezerwowane 3 1/2 filiżanki zapasów do farro i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż będzie miękkie i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarroFarro
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
5
Podczas Farro jest na wolnym ogniu, podgrzać wytopiony tłuszcz boczku w średnim sauté patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
FarroFarro
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać grzyby i podsmażyć, mieszając od czasu do czasu, aż płyn uwalniany przez grzyby odparuje, około 5 minut. Doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
7
Dodać grzyby i boczek do farro i wymieszać, aby połączyć. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
FarroFarro
1
W małym rondlu na umiarkowanie małym ogniu, doprowadzić oliwę z oliwek, szałwia, i pieprz na wolnym ogniu. Odetnij ogień i niech olej ostygnie, aż będzie pachnący szałwią i pieprzem. Po ostygnięciu odcedzić olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1
W małym rondlu na umiarkowanym ogniu, przynieść jeżyny, porzeczki, czerwone wino, miód i ocet na wolnym ogniu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż mieszanina będzie gęsta i podobna do dżemu, 8 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
PorzeczkiPorzeczki
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
1
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ułóż koper włoski i marchew w osobnych naczyniach do pieczenia lub blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
3
Skropić 1 łyżką oliwy z oliwek, a następnie doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Pieczeń, obracając od czasu do czasu, do miękkości i dobrze karmelizowane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4
Przelać do dużej miski, skropić syropem klonowym i octem, doprawić koszerną solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem, w razie potrzeby i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do PodaniaCzysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Podziel farro na 4 talerze, a następnie polej każdą warzywami i drobiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
DróbDrób
FarroFarro
2
Udekoruj talerze kompot jagodowy i olej z szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Od Mistrza
4
Szef kuchni, © 2013 FOX

Składniki

1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekany boczek z dzika lub zwykłyposiekany boczek z dzika lub zwykły4krewetki i żyłkiŚwieżo zmielony czarny pieprzŚwieżo zmielony czarny pieprz5cały czarny pieprzcały czarny pieprz142opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgedodatkowa wodadodatkowa woda4krewetki i żyłkiOlej rzepakowyOlej rzepakowy31 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejmarchew, pokrojona na 1-calowe kawałkimarchew, pokrojona na 1-calowe kawałki1żebro średnieżeberka selera średniegożeberka selera średniego4smallskury całe, małe kurczaki lub gołębiekury całe, małe kurczaki lub gołębie1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwesuszone porzeczkisuszone porzeczki1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefarrofarro21 kwarta pełnego mleka o temperaturze pokojowejCebulki kopru włoskiego, pokrojone w kliny i rdzeniowaneCebulki kopru włoskiego, pokrojone w kliny i rdzeniowane2gałązkirozmaryn świeżyrozmaryn świeży2gałązkiświeża szałwiaświeża szałwia22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekane świeże liście szałwiiposiekane świeże liście szałwii2całe zielone ziarna pieprzucałe zielone ziarna pieprzu32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami4krewetki i żyłkiSól koszernaSól koszerna22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podaniaczysty syrop klonowy (najlepiej klasy B) plus 4 łyżeczki do podania2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepieczarki w plasterkachpieczarki w plasterkach22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1 butelka (750 ml) wina Cotes du Rhone lub innego wytrawnego czerwonego wina1( bakłażany)3 szklanki wiórków dębowych lub orzechowych lub 6 dużych kawałków namoczonych w zimnej wodzie przez co najmniej 1 godzinę i maksymalnie 4 godziny3 szklanki wiórków dębowych lub orzechowych lub 6 dużych kawałków namoczonych w zimnej wodzie przez co najmniej 1 godzinę i maksymalnie 4 godziny11 łyżka suszonego oregano1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1( bakłażany)szalotka mielonaszalotka mielona11 łyżka suszonego oregano1/4 funta woskowych ziemniaków pokrojonych w kostkę o wymiarach 1/4 cala1/4 funta woskowych ziemniaków pokrojonych w kostkę o wymiarach 1/4 cala1Średnia żółta cebula, posiekana1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia73
Magazyn