Pieczony dorsz z białą fasolą, pomidorem i olejem truflowym przepis

Pieczony dorsz z białą fasolą, pomidorem i olejem truflowym przepis
Pieczony dorsz z białą fasolą, pomidorem i olejem truflowym przepis może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $2.96 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, taką jak borlotti, szalotka, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pieczony dorsz z białą fasolą, kompot pomidorowy i olej truflowy, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Giant Chipotle White Beans Recipe.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia97
Magazyn