Pieczony Dorsz Supreme

Pieczony Dorsz Supreme
Need a pescatariańskie danie główne? Pieczony dorsz Supreme może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.19 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 65g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 781 kalorii. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Mieszanka grochu, parmezan, pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć groszek można śledzić to danie główne z Łatwy Peasy Truskawkowy Deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Baked Egg Supreme Sandwich, Pieczony Szpinak Supreme, oraz Dwa Razy Pieczone Ziemniaki Supreme dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodaj wino, wodę, czosnek, cebulę, estragon, pietruszkę, sok z cytryny do garnka doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień dodać filety z dorsza i dusić do miękkości około 7-10 Min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane KrewetkiPółtorebka W Rozmiarze 41, Wstępnie Ugotowane I Obrane Krewetki
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dorsza wyjąć z patelni, włożyć do miski i odstawić. Odcedzić płyn do rondla i powrócić do ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj bulion i sherry zamieszaj, w szklance połącz mąkę kukurydzianą z odrobiną wody, dodaj do patelni i mieszaj, aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać zarówno kremy, estragon i pietruszka wymieszać. Następnie dodajemy parmezan i mieszamy do rozpuszczenia, dodajemy pół szklanki na raz i mieszamy po każdym dodaniu aż ser się rozpuści, dodajemy pieprz do smaku, usuwamy z heat.In duża miska umieścić dorsz, groszek i krewetki wlać sos i mieszać delikatnie połączyć jak nie chcesz dorsz łuszczenie się do małych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
GruyereGruyere
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Umieść mieszaninę w pojedynczych naczyniach do serwowania lub dużym naczyniu zapiekankowym z piekarnikiem. Na wierzch posypać tartą bułką z masłem i posypać pozostałym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Piec w piekarniku przez 20-25 minut lub do uzyskania złotego koloru w temperaturze 180C-190C.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Podawać samodzielnie lub z sałatką.Na wizytę fotograficzną http://the-best-recipes.blogspot.com/

Składniki

4krewetki i żyłkibułka tarta z masłembułka tarta z masłem1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)4filetyfilety z dorsza (przepis jest dla 4 osób, jeśli robię więcej robię 1 szt dorsza na osobę w zależności od wielkości jeśli t)filety z dorsza (przepis jest dla 4 osób, jeśli robię więcej robię 1 szt dorsza na osobę w zależności od wielkości jeśli t)2Batoniki toffi Heathkukurydzakukurydza32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupodwójny krempodwójny krem2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreostado rybstado ryb22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzunatka pietruszki, grubo posiekananatka pietruszki, grubo posiekana1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoświeży estragon, posiekanyświeży estragon, posiekany2ząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweser gruyereser gruyere32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudo smarowania wkładkido smarowania wkładki2001 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejasny kremjasny krem1małecebula posiekanacebula posiekana22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuparmezanparmezan32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuparmezan na wierzchparmezan na wierzch2Batoniki toffi Heath1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 słoiki (po 4 uncje każdy) pokrojone w kostkę pimientos, odsączone3 słoiki (po 4 uncje każdy) pokrojone w kostkę pimientos, odsączone4krewetki i żyłki1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie1 tubka gotowego ciasta na pizzę kupionego w sklepie22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuwino sherrywino sherry220opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgegotowane krewetki, obrane (dowolne krewetki sałatkowe lub średnie)gotowane krewetki, obrane (dowolne krewetki sałatkowe lub średnie)4krewetki i żyłkikolba, napinana z patelnikolba, napinana z patelni1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreokażda posiekana słodka papryka czerwona, żółta i pomarańczowakażda posiekana słodka papryka czerwona, żółta i pomarańczowa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Maysaran Arsheen Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn