Pieczony Dorsz I Szalotka Z Przyprawionymi Ziemniakami

Pieczony Dorsz I Szalotka Z Przyprawionymi Ziemniakami
Pieczony dorsz i szalotki z przyprawionymi ziemniakami to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 30 porcjami. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 43 kalorie, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, oliwę z oliwek, cytrynę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 48 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczone udka z kurczaka, ziemniaki i szalotki z winegretem ziołowym, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Pieczone Przyprawione Słodkie Ziemniaki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 F. na obramowanej blasze do pieczenia wrzuć ziemniaki z 1 łyżką oleju, chili w proszku, łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu.Pieczeń, podrzucając raz, aż złoty kolor i przetargu, 20 do 25 protokół.W międzyczasie umieść ryby i szalotki na drugiej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Skropić pozostałą łyżką oleju i doprawić łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu.Używając obieraczki do warzyw, obierz paski skórki z cytryny. Cienko pokroić i posypać rybę; cytrynę.Po ziemniaki gotowane przez 10 minut, umieść rybę w piekarniku i pieczeń, aż będzie nieprzezroczyste w całym i szalotki są miękkie, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Cytrynę przeciąć na pół i przecisnąć na rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Podawać ryby i szalotki z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 2 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia5
Magazyn