Pieczony Dip Taco
Baked Taco Dip to bezglutenowa i דל פחמימות,zna przekąska. Jedna porcja zawiera 284 kalorie, 20 g białka i 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 osobom. Za 1,46 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny na Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz pod ręką mieszankę przypraw do taco, ser cheddar, salsę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a 8 stwierdziło, że był strzałem w dziesiątkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał niezbyt wysoką ocenę łyżką wynoszącą 39%. Podobne przepisy obejmują pieczony dip taco + gratisy, kremowy dip z awokado i pieczone chipsy ziemniaczane taco oraz łatwy do pieczenia dip z fasoli smażonej (lub nadzienie taco lub burrito).
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Rozłóż ser śmietankowy równą warstwą na dnie naczynia do pieczenia o wymiarach 8 x 8 cali.
Gotuj i mieszaj wołowinę na patelni na średnim ogniu, aż będzie rumiana i ugotowana, od 5 do 10 minut.
Dodaj wodę i mieszankę przypraw do taco; zamieszać. Gotuj na wolnym ogniu, aż większość płynu odparuje, od 3 do 5 minut.
Rozłóż mieszankę mięsną na serku śmietankowym w naczyniu do pieczenia.
Polej salsą masę mięsną. Posyp serem Cheddar.
Piec dip taco w nagrzanym piekarniku, aż zacznie bulgotać, a ser się rozpuści, około 20 minut.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti doskonale komponuje się z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Ranczo MacMurray Russian River Pinot Noir z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
![Ranczo MacMurray Rosyjska rzeka Pinot Noir]()
Ranczo MacMurray Rosyjska rzeka Pinot Noir
Nasze Pinot Noir MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley otwiera się aromatami lawendy i jeżyny, które ustępują smakom ciemnej wiśni i granatu. To soczyste wino ma jedwabisty posmak, otoczony subtelnymi nutami dębu dojrzewającego w beczce.