Pieczony Dip Czosnkowy

Pieczony Dip Czosnkowy
Potrzebujesz bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie hor d ' oeuvre? Dip z pieczonego czosnku może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 16G tłuszczu i w sumie 175 kalorii. Ten przepis serwuje 5 i kosztuje 68 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 30 powie, że trafił w sedno. Wystarczy mieszanka majonezu, soli, mielonego pieprzu i garści innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Z łyżką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Pieczony czosnek szpinak i Karczoch Dip z czosnkowymi chipsami Pita, Cały pieczony Karczoch z pieczonym czosnkiem Dip cytrynowy, oraz Pieczony Dip Ziemniaczano-Czosnkowy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Odetnij czubek główki czosnku, aby odsłonić ząbki, przycinając około 1/4 cala od wierzchołka każdego ząbka. Może być konieczne przycięcie pojedynczych goździków po bokach głowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
3
Posmaruj pokrojone goździki niewielką ilością oliwy z oliwek, a następnie wbij głowę w kawałek folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż goździki będą miękkie i ładnie zrumienione, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Wyjąć i pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej.
6
Po ostygnięciu wyciśnij ząbki czosnku ze skórki i do miski. Dobrze zetrzyj drucianą trzepaczką, a następnie dodaj śmietanę, majonez, zieloną cebulę, ocet, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Ubijaj do równomiernego wymieszania, a następnie wstaw do lodówki na 2 do 4 godzin, aby smaki się zmieszały.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 55 dolarów.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Winnice znajdują się w Vertus, Oger, Avize, Cramant, które tworzą linię blisko czwartego południka. Longitude to 60% wina bazowego z rocznika 2009 sfermentowanego ze stali nierdzewnej i 40% wina rezerwowego z foudre & neutral oak. 100% Chardonnay leżakuje na osadzie przez ponad dwa lata i dawka 4gr / l.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia1
Magazyn