Pieczony Czosnek-Masło Z Czerwonej Papryki
Pieczony czosnek-masło z czerwonej papryki jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 15 porcjami. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mało kto lubi tę przystawkę. Jeśli masz pieczoną paprykę, bazylia, cebulkę czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.
Instrukcje
Odstawić masło do temperatury pokojowej. (Masło powinno być bardzo miękkie.)
Odciąć spiczasty koniec czosnku; umieścić czosnek na kawałku folii aluminiowej i skropić olejem. Fold folia do uszczelnienia.
Piec w temperaturze 400 przez 1 godzinę; ostudzić. Wycisnąć miąższ z ząbków czosnku.
Połączyć 1 1/2 tsp. miąższ i masło w średniej misce, zachowując pozostały czosnek do innego użycia. Wymieszać z papryką i bazylią.
Posmaruj gorącą grillowaną kukurydzę i równomiernie posyp parmezanem.