Pieczony Czosnek
Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten przepis służy 1. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz tymianek, czosnek, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczenie czosnku w 3 prostych krokach + pieczony czosnek Vinaigrette, Pieczony czosnek Dip ze szpinakiem i karczochem z czosnkowymi chipsami Pita, oraz Serowy smażony Polenta z patelnią pieczona balsamiczna brukselka + pieczony czosnek olej szałwiowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 F. odetnij czubek główki czosnku ostrym nożem, aby odsłonić goździki.
Umieścić czosnek na placu folii aluminiowej.
Posypać winem, tymiankiem, solą i pieprzem. Fold folia do uszczelnienia.
Umieść w pieczarce czosnkowej lub zawiń całkowicie w folię i piecz 45 minut. Rozpakować i ostudzić. Wycisnąć miękkie ząbki czosnku ze skórek.
Rozłóż na kromkach chrupiącego chleba.