Pieczony Czerwony Lucjan z sycylijskim pomidorowym Pesto

Pieczony Czerwony Lucjan z sycylijskim pomidorowym Pesto może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 407 kalorii, 43g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 3,44 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści bazylii, pomidorów śliwkowych, orzeszków piniowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Kanapki Z Pieczonym Pomidorem-Pesto, Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche, oraz Toskańskie Pesto w sosie Penne z chrupiącą kapustą z czosnkiem i pieczonym pomidorem Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować pesto, połączyć pierwsze 4 składniki w robocie kuchennym; proces do gładkiej.
Dodać ser i czerwoną paprykę; proces do wymieszania.
Przenieść mieszaninę do miski.
Dodaj pomidora, 1/2 łyżeczki soli i czarny pieprz, delikatnie mieszając, aby połączyć.
Aby przygotować rybę, posyp rybę 1/4 łyżeczki soli. Ułóż rybę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania i piecz 8 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatków podczas testowania widelcem.
Umieść 1/2 szklanki orzo na każdym z 6 talerzy, a każdą porcję uzupełnij 1 filetem i 1/4 szklanki pesto.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.