Pieczony Chayote & Red Pepper Toss
Pieczony Chayote & Red Pepper Toss to bezglutenowe przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 107 kalorii, 1G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz parmezan, papryka, czosnek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać chayotes; gotować i mieszać 5 min. lub aż równomiernie zbrązowieje. Przykryć; gotować na średnim i małym ogniu 7 min. lub aż do kruchego-Delikatnego, mieszając od czasu do czasu.
Dodać paprykę i czosnek; gotować 3 min., mieszając od czasu do czasu.
Mieszanka majonez, sok z limonki i 1 filiżanka kolendry w blenderze, aż będzie gładka. Posiekaj pozostałą kolendrę. Wrzucić mieszaninę chayote z pół mieszaniny mayo; miejsce na talerzu. Top z pozostałą mieszaniną majonezu, parmezanem i posiekaną kolendrą.